torsdag 7 juni 2012

Så glada!!!

Är vi för Anna (Enmammawannabe) och hennes man som idag fick sin fina lilla dotter!!!!!
Stort grattis vi längtar tills vi får träffa er!!!!!<3
Imorn är det även äntligen skolavslutning, inte en dag för tidigt!!!!!!
Nästa vecka jobbar jag lite sporadiskt med mina kollegor för att utvärdera och avsluta året, blir ju någon annan som ska sitta på min plats i höst....:)
Kram kram
- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Så fantastiskt roligt!!! Jag är så himla glad för deras skull! Tyvärr kan jag inte gratta henne själv eftersom hennes blogg är borta, men skulle var väldigt tacksam om du kunde gratta henne från mig då ni verkar ha kontakt!

    Kram
    Charlotte (lite sia and so)

    SvaraRadera
  2. Woho!! :D Nu är det ni på tur ;)
    Kram <3!

    SvaraRadera
  3. Raring! Tack tack tack!
    Nästa gång träffs vi med barnvagnarna :)
    <3

    Charlotte: vad glad jag blev att se din fina hälsning här! Tack så mycket! Tänker på dig ibland, önskar dig ALL lycka! Många kramar <3

    /Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi, vad kul att det trots allt blev en personlig hälsning till dig Anna!! :) Jag hoppas att ni mår jättebra och att ni njutar av varje minut med er nya lilla familjemedlem! Tack för att du skänker mig en tanke ibland. Ännu hoppas jag på att få möjlighet att uppleva lyckan av ett plus och ett barn!

      Många kramar!! <3
      Charlotte

      Radera
  4. Men Åååååh Anna! Hoppas du ser även detta, som jag tänkt på dig och jag blev så varm i hjärtat när jag läste om att din lilla tjej nu kommit. Hoppas att allt gått bra och att du nu njuter max av din första sommar som mamma.
    Stor kram

    SvaraRadera
  5. Tack och tack igen! Allt har gått bra! Förlossningen blev dramatisk på slutet men allt slutade ju gott som tur var! Lycka! Nu myser vi och njuter för hela slanten. Jag håller tummarna för att det snart är det er tur Charlotte o "Min längtan". Hang in there! Jag hade nästan helt gett upp hoppet och nu sitter jag här med vårt lilla knyte i famnen. Helt ofattbart :)

    Varma kramar!/
    Anna

    M, tack för att jag fått låna ditt inlägg ;)

    SvaraRadera