torsdag 30 december 2010

Apoteksbesök

Efter jobbet åkte vi och gjorde lite ärenden, bland annat hämtade medicinen för 1800:- det klirrade fint i plånboken... Vi pratade lite över middagen och var rörande överens om att även om vi måste betala försök framöver så kommer det att vara värt det om det resulterar i en liten knodd!

Efter maten ute var vi till min ingifta morbror en sväng och han har nu fått veta att cancern inte har spritt sig vilket är sån tur... dock måste han stråla tills tumören är så liten att den går att operera ut utan risker för vidare spridning och ta cellgifter under tiden..Kan tydligen ta upp till nio månader...Han ska även ha stomipåse på magen något han förmodligen får ha hela livet eftersom han är ändå över 60 år. Vi är bara glada att han får leva förhoppningsvis många år till tillsammans med min moster!


Ikväll softar vi bara framför tv:n och försöker peppa inför nyårsafton imorn.
Det blir nog en mysig dag tillsammans med vänner, ingen hemlighet vad vi önskar oss inför 2011, men vi hoppas iallafall att det blir året då allting vänder....

Bröllopet i juni har vi iallafall att se fram emot!!!!

Kram

3 kommentarer:

  1. Gott nytt år och hoppas 2011 kan bjuda på det ni önskar allra mest =)

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni får en härlig dag idag och att bebis kommer under nästa år! :) Kram.

    SvaraRadera
  3. Det är inget kul att slänga ut så mycket pengar, men å andra sidan är det ju tur att man slipper betala det "riktiga" priset på medicinerna.

    Hoppas att du har haft en bra jul och nyår.

    SvaraRadera