tisdag 8 mars 2011

Tack för ert stöd !

Vi är nu tryggt hemma, har gråtit och kramats och tom skrattat lite...
Vi hade ju inte så stora förväntningar att detta skulle gå vägen första gången men set var tufft att inte ens få ett enda ägg befruktat.

Tack för era funderingar kring gratisförsök, kanske är det så att det inte räknas när vi inte fått tillbaka något ägg,måste kolla det i veckan när de lär ringa från kliniken.
Jag skulle köra nästa försök imorgon om det gick men eftersom bröllopet är i maj kanske vi inte hinner ett försök innan och det är väl rätt bra om vi nu får tid att försöka boosta älsklingens små simmare så de får så bra kvalitet som möjligt.
Har ni någon erfarenhet av detta??

Känner mig tom i många bemärkelser men hoppas att vi hämtar oss snabbt från denna chock så vi kan se framåt och tänka positivt att det kommer att se bättre ut nästa gång.

Åter igen tack käraste bloggvänner för omtanke och kärlek,
det lättar upp i den lilla hopplösheten som hägrat över oss idag.

Kram på er!!!!

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att ni finns där för varandra och ger varandra tröst. Det är så viktigt. Hoppas också att ni orkar börja tänka så positivt som du brukar. Det kommer ju att funka någon gång.

    Kram!
    ettvanligtliv.bloggplatsen.se

    SvaraRadera
  2. Beklagar verkligen!
    Ta hand om varandra, låter fint att ni kan skratta mitt uppe i allt. Ibland är skratt blandat med gråt den bästa medicinen.

    Kram
    S

    SvaraRadera